This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by vlcqumg 6 years, 5 months ago.
-
AuthorPosts
-
April 20, 2019 at 1:40 am #86539
Jachete – smart casual, office, ceremonie. Descopera stilul autentic italian cu noua colectie BIGOTTI. Vezi acum ofertele noastre. Livrare gratuita.
.
.JACHETA TRICOTATA MANUAL CU GLUGAR >> DOWNLOAD NOW
JACHETA TRICOTATA MANUAL CU GLUGAR >> READ ONLINE
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Lucru de mana crosetat, tricotat: Jacheta tricotata manual. Visit. Discover ideas about Manual. Lucru de mana crosetat, tricotat: Jacheta tricotata manual. Manual User Guide. More information. Saved by. Victoria Roman. 4. Similar ideas. More information. More information
De asemenea jacheta clasica cu clape mari i?i completeaza imbracamintea de seara. Blazerul sau jacheta o manta calduroasa. Pentru zilele calde alege un blazer cu sau fara captu?eala. Chiar ?i combinata cu ni?te bermude sau pantaloni scur?i, jachetele ?i blazerele se asorteaza minunat, mai ales modelele cu maneci 3/4.
Este lucrata cu fire “Carina”, 100% acril, scul de 75 gr, roz pal si croseta nr. 4 . Pentru finisare am folosit acelasi fir sau fir rosu de la aceeasi firma. Mi-au trebuit 1 sculCiteste articoluljacheta crosetata 1-2 ani
Cumpara Jacheta tricotata din lana si polar – MULTICOLORA Marime S de la eMAG! Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea coletului la livrare si retur gratuit in 30 de zile.
Inveseleste-ti tinutele de iarna purtand aceasta jacheta groasa, tricotata din lana multicolora, model unicat cu gluga conica! Jacheta are o croiala simpla, este prevazuta cu fermoar, gluga detasabila si buzunare. Pentru a oferi un confort maxim chiar si in cele mai friguroase zile, jacheta are interiorul din polar.
E?ti in cautare de pulovere barba?i pentru sezonul rece? Ai face bine sa-?i indrep?i aten?ia spre pulovere tricotate barba?i! Diferen?a dintre pulovere tricotate ?i celelalte tipuri de pulovere sta in rezisten?a materialului ?i gradul sporit de confort pe care acestea dintai le ofera, ca sa nu mai vorbim de faptul ca pulovere tricotate barba?i sunt foarte in voga in
Jacheta tricotata Young Dimension, ca noua, pt. 5-6 ani Jacheta tricotata manual, NOUA, pt o fetita de 4-5 -
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.